top of page

Ki vagyok én?

Már egészen kicsi koromtól kezdve érdekelt az emberi kommunikáció, folyamatosan figyeltem az embereket, olvastam a könyveket, kísérleteztem a gyakorlatban és tanultam róla.

Dóczi Attila
Attis

webkicsi21.png

Középiskolában tanár szerettem volna lenni, hogy taníthassam a fiatalokat, de az akkori tanáraim lebeszéltek róla, mondván: nem fogok tudni megélni belőle. Így elhatároztam, hogy kommunikáció szakra megyek tovább.

Később az alapdiplomámat és a mesterdiplomámat is kommunikáció és médiatudomány területen szereztem a szegedi tudományegyetemen, ahol a tanulmányaim melett autodidakta módon is tovább képeztem magam. 

A diploma után 5 évig a YouTube marketing és az Influencer marketing területén dolgoztam, ahol szinte minden területen kipróbáltam magam és arról is tapasztalatot szereztem, hogy hogyan lehet egy saját csapatot a legoptimálisabbanvezetni.

Az eltelt évek alatt elkezdtem építgetni a saját YouTube csatornámat Tanulom Magam néven, ahova már több mint 200 ismeretterjesztő videót töltöttem fel, amiket szórakoztatóan tudományos stílusban igyekszem készíteni, hogy bárki élvezetét lelje az új dolgokról való tanulásban.

Ezt a tréninge pedig több mint 20 könyv, több mint 300 cikk és több száz óra olvasás, jegyzetelés, kidolgozás után több mint másfél év alatt alkottam meg, mert biztosra akartam menni, hogy olyan szakértelemmel bírok, a legújabb angol nyelvű cikkekből és könyvekből, amivel a legjobb minőségű oktató anyagot állíthatom össze.

unnamed (12).jpg
Érzelmi Intelligenci logo.png

Nézz bele pár videómba!

Ismerd meg a személyesebb oldalam is!

bottom of page